Për Ne

Mirësevini në Bardhifenster

Bardhifenster

Mjeshtëri me përvojë e kombinuar me teknologjinë më të fundit.

Ne kemi prodhuar dyer, dritare dhe kuzhina të cilësisë së lartë për më shumë se 25 vite.

OFROJM SHËRBIME TË PERSONALIZUARA DHE ME CILESI TË LARTË

We can manage your dream building A small river named Duden flows by their place

Dërgo Mesazh

Bardhifenster

Ofruesi më i mirë për Shërbimet e shtëpise

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts.

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean

0 Projekte te kompletuara
0 Klientë të kënaqur
Bardhifenster

Ekipi Jone

Ryan Anderson

Head Engineer

“Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text ”

Ryan Anderson Head Engineer

Greg Washer

Head Engineer

“Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text ”

Greg WasherHead Engineer

Tony Henderson

Ass. Engineer

“Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text ”

Tony Henderson Ass. Engineer

Jack Smith

Architect

“Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text ”

Jack Smith Architect

Ryan Anderson

President

“Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text ”

Ryan Anderson President

Greg Washer

Chief Executive Officer

“Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text ”

Greg WasherChief Executive Officer

Tony Henderson

Contractor Operation Head

“Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text ”

Tony Henderson Contractor Operation Head

Jack Smith

Chief Financial Officer

“Even the all-powerful Pointing has no control about the blind texts it is an almost unorthographic life One day however a small line of blind text ”

Jack Smith Chief Financial Officer