CILËSIA NUK
ËSHTË VETËM
STANDARDI YNË

Since 1995

Kualitet i lartë

Prioriteti i jone eshte qe te kemi kualitet sa ma te larte, perdorim materialet te cilesis se larte te perpunuara nga teknologjia me e re.

Përgjegjësia Profesionale

Ne mbajme pergjegjesine profesionale per produketet te cilat ne i realizojme dhe per sherbimet qe i ofrojme.

Dedikuar Klientëve Tanë

Ne jemi ketu per ju dhe ne ofrojme me te miren per ju! Ejani dhe binduni.

Për Ne

Bardhifenster

Traditë dhe mbi 25 vite experiencë.

Ne kemi prodhuar dyer, dritare dhe kuzhina të cilësisë së lartë për më shumë se 25 vite.

Shërbimet Tona

Ne ofrojm shërbime si

Dritare

Dritare te drurit, plastikes ne i kemi te gjitha

Lexo më shumë

Dyer

Dyer për çdo qëllim! Ne realizojmë dëshirat tuaja të derës.

Lexo më shumë

Kuzhina

Kuzhina qualitativa me mekanizma dhe materiale nga me te mirat

Lexo më shumë

Mobilje

Mobilje druri me qendrueshmeri shum te larte

Lexo më shumë
Bardhifenster

Produktet Tona